brev till mig själv som 13åring del 2

Hej Ellen!

Som du vet skrev jag ett brev till dig i förrgår, du svarade inte..
Kan vara för att du inte kommer att skaffa din hotmail yo_popstaer förrens om några månader. Ja, det kommer faktiskt vara din hotmail och du kommer att ha den ända tills.. ja iallafall tills du blir minst 18 år.

Hur som helst, sedan igår har jag kommit på ytterligare fler grejer som är bra för dig att veta eftersom att det kanske är dina största problem just nu och sen lite andra saker som helt enkelt kan vara bra att veta redan nu.

jag satt och tänkte på det här med festivaler, som jag sa i det tidigare brevet så kommer agnes och du att gå på din första håkan hellström konsert, och då kommer du finna intresset för att festivala, så när du är sexton år kommer du ljuga för mamma och pappa och säga att du ska sova i helsingborg hos ett a-hole (som du precis börjat prata med på lunarstorm btw) och du kommer också åka själv och såklart visst sova på campingen. Vad jag vill säga med detta är att du borde ha med dig mer sprit och typ ett eget tält, det kommer iallafall lätta din situation en aning.

Sen det här med att äta hårda makaroner, VARFÖR? sluta äta okokt pasta, hur normalt är det egentligen? Tack vare det går du upp typ tio kilo och de är dem kilona som JAG måste få bort. Nej men ärligt, sluta bara att äta okokt pasta. Något annat som jag varnar med onda fingret för är att du och agnes måste sluta köpa euroshopper choklad varje dag efter skolan, jag VET att de är billiga och goda men Ellen. för min skull, okej? (och för din egen, hehe)

Förresten, lite humoristiskt kanske men idag blir du ju tillsammans med M. På dagen faktiskt. Grattis, verkligen. Jag vet att du får låna hans vantar och blablabla det är bra att du är kär osv, var det. MEN, "om det skulle ta slut", eller om han skulle dumpa dig på sms eller sådär, gå genast vidare. move on, såattsäga. (och till nästa gång så ska jag smida ut lite right-back-at-ya kommentarer till dig som du har att skjuta tillbaka med på skolavslutningen i åttan när han berättar hemlisar om dig för 92'orna) ja.. om det nu händer hehe.

nu har jag inte så mycket mer för tillfället men jag fortsätter när jag kommer på någonting mer viktigt för dig att vet. Men som jag sa innan så kommer du att kunna skatta åt det mesta om några år.

En sista sak bara, försök att vara lite snällare mot Sara. Alltså när hon blir typ tio så vänder hon totalt och blir en galen tonåring. Allt det där snälla och inställsamma byts ut och hon kommer att ge igen på dig och det kanske är förtjänat. Hon stampar tillochmed i trapporna när hon blir arg. Hälsa mamma att det gick minsann inte för sig när jag gjorde det!
Publicerat: 2010-01-29 @ 23:47:26


0 kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0